Even voorstellen – Klaartje

“Tja die kerstborrel van AbbVie. Bas heeft daar goede zaken gedaan voor HomeRide. Hij heeft mij toen ook gestrikt net als Christina”, zegt Klaartje Frieling lachend.

Wij kunnen dat ook

“Vorig jaar bestond ons team uit allemaal mannen en 1 vrouw. Dat moet deze keer anders, vind ik. Wij vrouwen zijn ook sportief. En kunnen ook echt wel wielrennen. Dat wil ik graag laten zien. Bas hoefde dus niet echt zijn best te doen om me over te halen. Natuurlijk ben ik extra gemotiveerd omdat we rijden voor die lieve dappere Jasmin.”

Een nacht niet slapen

“Dat is het enige waar ik echt tegenop zie. Ik heb mijn slaap eigenlijk wel nodig. Voor mezelf maar ook voor mijn omgeving… Maar goed, ik denk dat we elkaar er wel doorheen slepen. Dus dat het wel lukt om door te blijven gaan.”

Samen

“Samen is het sleutelwoord. Samen de uitdaging aangaan. Samen grenzen verleggen. Samen genieten van een mooie rit. En samen afzien. Van Harrie heb ik begrepen dat je op adrenaline echt door kunt gaan. Dat je niet wil stoppen. Dat komt goed uit. Want ik sta nu voor 300 kilometer in ons schema waar het er eerst 200 zouden zijn. Ik ga ervoor. En dankzij mijn medefietsers, ons supportteam, toeschouwers en alle andere betrokken gaat me dat lukken.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s