Even voorstellen – Kevin

“Waarom ik meedoe? Allereerst omdat we fietsen voor een prachtig doel”, vertelt Kevin Faesen met passie. “Het artikel Voor jou, Jasmin op dit blog raakte me diep. Toen dacht ik; ik ga het gewoon doen. Voor jou, Jasmin en voor jouw ouders en alle anderen om je heen.”

Stok achter de deur

“Daarnaast is het de stok achter de deur die ik nodig had. Ik heb jaren gefietst. Ging bijvoorbeeld van Hardenberg naar Limburg waar mijn ouders woonden. Zo’n 300 kilometer. Daar deed ik dan de hele dag over. Maar toen raakte ik geblesseerd en ben ik gestopt met fietsen. Ik ben nu weer langzaam aan het opbouwen. Het gaat goed tot nu toe. Morgen ga ik op de fiets naar huis dat is 50 kilometer. Dat wil ik voortaan wekelijks doen. Als het weer meewerkt.”

Grenzen verleggen

“Ik kijk uit naar die mooie lange dag samen met collega’s op de fiets en met alle begeleiders. We zullen elkaar op een andere manier leren kennen. Elkaar erdoorheen trekken. Ik kijk uit naar het moment waarop ik mijn eigen grens voorbijga. Dan ben ik misschien iets minder sociaal, dus bij deze alvast; Sorry, allemaal.”

Samen

“Ik zie nergens tegenop. We gaan het samen doen. Als team. We lossen elkaar af als het nodig is. Dat stelt me gerust. Ik heb er zin in.”

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s