Even voorstellen – Marchel

Geleerd van vorig jaar

“Ik ga deze HomeRide bewuster meemaken dan ik vorig jaar deed, zegt Marchel Mol. “Toen was ik in een soort roes. Gefocust op het fietsen en minder op de omgeving. Geniet en ervaar, dat zou ik als tip mee willen geven aan onze nieuwe teamleden. O ja en zorg voor een extra paar fietsschoenen. Droge sokken alleen zijn niet voldoende. Ik heb vorig jaar zulke koude voeten gehad door de regen, dat wil ik nu voorkomen. Ik moet nog wel even een tweede paar schoenen regelen.”

Oproep aan supporters

“Wat waren we blij met alle supporters vorig jaar. Dat gejuich en de aanmoedigingen gaven echt een boost. We hebben jullie nodig en dan met name langs de route zelf. Bij de checkpoints gebeurt al genoeg. Het is gezellig als jullie daar zijn maar we hebben jullie geroep en enthousiasme meer nodig op andere plekken langs de weg. En dan met name tussen 0600-0900 op zondag. Dat vond ik vorig jaar het zwaarste stuk.”

Mijn conditie

“Ik ben blijven fietsen sinds HomeRide. Dus qua conditie zit het wel goed. Net als vorig jaar ga ik weer meedoen met Luik-Bastenaken-Luik. En als team gaan we weer de Huizentocht doen. Een route langs de huizen van onze rijders. Als training samen. Natuurlijk doen we hier verslag van. Houd dus Facebook en dit blog in de gaten voor nieuws en foto’s van onze HomeRiders.”

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s