Even voorstellen – Merel

“Wat een ervaring was dat vorig jaar; meedoen met de HomeRide”, zegt Merel Beurskens. “We hebben het echt samen gedaan. We waren een mooi team, de rijders en de begeleiders. Daar kijk ik weer echt naar uit, naar dat teamgevoel.”

Op adrenaline

“Vorig jaar zag ik vooraf op tegen het weinig slapen. Vooral ook, omdat je zoveel vraagt van je lichaam. Maar ik heb gemerkt dat ik op adrenaline heel veel kan. Ook zonder een goede nachtrust.”

Mijn motivatie

“Ik wil graag iets betekenen voor anderen. Iets doen voor een goed doel. Zodat ik mijn gevoel van machteloosheid kan omzetten in daden. Het liefst via een fysieke prestatie waar ik echt het uiterste voor moet geven. Waar ik hard voor moet trainen. Dat is mijn motivatie.

En die motivatie is dit jaar alleen maar sterker dit jaar, omdat we voor Jasmin rijden. Ik heb zelf een dochtertje dat net zo oud is. Jasmin raakt me echt.”

Klaar voor de start

“Omdat ik er zoveel voor gelaten had, heb ik na HomeRide nog maar een paar keer gefietst. Daarna ben ik gestopt. Nu moet ik weer aan de slag. Ik heb een enorme stok achter de deur. Ik wil 300 km rijden in plaats van de 200 van vorige jaar.

Mijn fiets is sinds dit weekend rijklaar. Dus vanaf nu ga ik weer zoveel als mogelijk trainen op zaterdag. Ik heb er zin in.”

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s