Even voorstellen – Bas

“Homeride 2016 was een geweldige ervaring”, zegt Bas Groenwold. “Maar het is niet iets om elk jaar te doen. Ook al fiets ik nog steeds veel. Zo heb ik bijvoorbeeld in de zomer de Col de Vars gereden, net als de rijders van de Tour de France dit jaar gaan doen. Ik wil niet elk jaar dezelfde mensen vragen om mij te sponsoren voor het goede doel. Daarom was ik eigenlijk niet van plan om dit jaar mee te doen.”

Nachtmerrie voor iedere ouder

“Maar toen overkwam Maryam en Jack het ergste dat je als ouders kan overkomen. Hun lieve dochtertje Jasmin bleek ernstig ziek. Zo ziek dat ze vaak in het ziekenhuis ligt in Utrecht. Maryam zit in mijn team en ik heb regelmatig contact met haar. Iedereen leeft met haar mee. Hoe graag we als collega’s ook wat zouden willen doen, we staan machteloos. Net als iedereen kan ik alleen maar hopen dat de behandelingen aanslaan.”

Voor Jasmin, Maryam en Jack

“Wat we wèl kunnen doen is geld inzamelen. Door voor Jasmin de Homeride te rijden voor het Ronald McDonaldhuis in Utrecht. Waar haar ouders zijn als zij in het ziekenhuis ligt. Collega’s die niet fietsen, organiseren acties om geld in te zamelen. Homeride is zo belangrijk voor de Ronald McDonaldhuizen. Dit jaar is de start en finish in Utrecht. En vormen de 500 kilometer een groot hart. Een hart voor Jasmin.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s